10 helmikuuta 2019

Itkettävän ihana Kaappaus keittiössä-jakso

Kahtoin just CMorelta vissiin huomisen jakson Kaappaus keittiössä-jaksosta.
Kausi 5 jakso 2/10.
Jaksossa tutustuttiin kissoja kasvattavaan, sambaavaan Tanjaan.
Hänen miehensä oli nukkunut pois 18 vuotta sitten. Voi, miten surullista :(
Kuulemma miehen aikaan he olivat tehneet kunnon ruokaa. Mies oli hoitanut pihvien paistamisen ja tämä Tanja oli hoitanut muuten ruokahuollon perheessä. Jaksossa ei käynyt ilmi, oliko tällä parilla lapsia.
Jotenkin miehen poisnukkumisen johdosta Tanja oli lipsunut ruoanlaitosta ittelleen pussikeittolinjalle. Hän tarjosi Kapelle vain kananmakuista pussikeittoa., jossa ol yhdeksän riviä tuoteselostusta.
Tuntui äärettömän surulliselta seurata jaksoa tässä kohtaa.  Hänen kasvattamilleen kissoille kyllä oli pakastimessa kaikenmoista herkkua, vaan Naiselle itselleen oli jääkaappi täynnä nestemäistä ja kuiva-ainekaapeissa nykyaikaisesti jotain ihime proteiini-jauheita ja laihdutusjuomia! Surku sentään!!!!
Aikuinen ihiminen ja käyttää moisia moskia sen eestä, että tekisi itselleen oikeaa ruokaa oikeista raaka-aineista!
Ja mun mielestä jakson kaunis, ihana sinisilmäinen Nainen ei missään nimessä kaipaisi yhtikäs mittään laihdutusjuomia!!! Kunnon ruokaa vaan kehiin!!!!
Ihanaa, kun Kape sanoi jaksossa, että elämä on tehty nauttimista varten!
Kangasala raikaa, maailman seksikkäintä paellaa ja gaspachoa tekivät. Olivat julmetun kauniissa maisemissa ulkona picnicillä, jossa tekivät ihan syntisen ihania ruokia!
Tuli vain mieleeni, että olisipa ihanaa päästä kokeilemaan samban tanssimista, niinkuin Kape-kokkimies teki tässä jaksossa. Ja voi, kun mulla olisi tuollainen, kissoja kasvattava ystävä. Mä niin rakastan kissoja! Elämässäni ollut useampi kissa minulla, vain ei enää kevään 1997 jälkeen, kun se kaikista rakkain, oma pieni Patric-kissani katosi mystisesti. :(
Että tämmöisiä aatoksia tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Eilen kävin keräämässä karviaisia

Voi kääksyn kääks, äsken meinasin olla hätää kärsimässä! Tul wikipedia-teksti tähän kirjoituskenttään ja en meinannut millään saada sitä poi...