12 heinäkuuta 2018

Tangokuningas finaali 2018

Nyt se on julkistettu. Tän vuoden uusi tangokuningas on Jarno Kokko Espoosta.
Kuuntelin ohjelman peltoreista Järviradion taajuudelta.
Vielä alussa jänskätin Pyry Hautamäen puolesta. Vaan kuinkas kävi. Tuli semifinaali ja Jarno Kokko pääs laulamaan Veeti Kallion Tango Maria Veeti Kallio: Tango Maria Tuosta sinisestä tekstistä pääsee kuunteleen laulun Veeti Kallion laulamana.
Laulu oli ihan järkyttävän hienoa esitystä!!!!! Meni ihan ihon alle!!!!
Kun sitten julkistettiin ensimmäinen superfinalisti, ajattelin, että no niin, se Tino on toinen jatkoon päässyt. Eipä ollutkaan, vaan toinen jatkoon päässyt ol Jarno Kokko!!!!!! Voi jänskätyksen jänskätys!!!!
Eka superfinalisti Petri Kiiski kun aloitti laulaan, ajattelin, että tää on nyt valamista kauraa, Kiiski lauloi kappaleen alun ihan ihmeellä nuotilla, liika korkeelta ( ja kovaa, vois sanoo). Kun sitten Jarno Kokko aloitti laulamisen, siitä nautin kyllä kummallakin korvalla! Miten pehmeää ja kaunista! Superfinalistit lauloivat molemmat Kyösti Mäki-Mattilan tekemän, toista tekijää en enää muista, tangon Rakkaudessa riutuneen, vai oliko se Rakkaudesta riutunut. Kummiskin jotain tuohon suuntaan se olt. Siis tuo Jarno Kokko kyllä osas kappaleen todella, todella hienosti!!!!! Harmi, kun se loppui liian aikaisin, oisin kuunnellut tuplana, tai jopa triplana!!!!!
Kun sitten tuomarit sanoivat kommentteja laulajista, jo osasin epäillä oikeaa voittajaa Esa Niemisen sanoista, joita en kyllä jaksa muistaa. Piinaavat hetket tuomariston puheenjohtajan kuninkaan julkistamiseen olivat kyllä rankat hetket, sydän pumpsutti ihan kauheesti!!!!! Jännitystä todellakin olt ilmassa täällä! Ja sieltä se tuli, uusi tangokuningas, vuosimallia 2018 Jarno Kokko!!!!!! Jihuuuuuuuuu!!!!!! Upeaa, hienoa!!!!!! Onnea, onnea, onnea!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Jouluhaikuhaasteen puuttuvat luukut 7-11

Tässä on tältä aamua tehdyt tuotokseni ( luukut 8-11) ja lisäsin uupuneen 7 luukun, kun huomasin, että sekin uupuu vielä tästä blogista. Nä...