05 kesäkuuta 2018

Ihana hiljaisuus

Mulla on ollut ihana hiljaisuus männälauantain iltapäivä kahden jälkeen.
Silloin nuo rääkyvät-kiljuvat-raivoovat naapurit läks ja kämppä on tyhjänä. Mikä ihana ja autuus!

Vuosi ja neljä kuukautta sitä rääkymiskonserttia ja kiljunta-raivontaa piti kestää joka helvetin yö!
Ol ihan pakko mennä peltorit korvilla sänkyyn, että sai nukuttua! Mä kestin sen!!!!!

On tässä vuosien saatossa niin ihmeellistä naapuria saanut kestää.
On amerikan omistajaa, suotuveneen pihassaan pitäjää-ulkonotskia polttavaa, että sai pelätä, milloin aita syttyy ilmiliekkeihin! On ollut hevin renkuttajaa, joka ei kyllä yhtään välittänyt mistään hiljaisuusajoista, vaan renkutti heviä aamuun saakka! Tuo notskiäijä jopa potki omaa koiraansa mahaan, kun lähtivät koko konkkaronkka kävellen, kait hakeen autoo kylältä, sit heille ilmaantui toinenkin koira, jota varmaan sitäkin potki ihan onnessaan!Oikeen eläinrääkkääjiä!
Mutta nää viimesimmät viljeli roskapussejaan pihaansa ja pitivät autoaan pihatiellä alvariinsa tukkeena, tiellä, joka on tarkoitettu hälyytysajoneuvoille, se lukee järjestyssäännöissäkin! Minä niin vittuunnuin jo keväällä, kun meno ei muuttunut, että kopioin säännöistä kohdan, jossa sanotaan just nuista hälyytysajoneuvoista ja lisäsin vielä oman kommentin, niin vissiin siitä ottivat nokkiinsa. Vittu, jos ei osaa järjestyssääntöjä lukee, niin joutavat kyllä muuttaan! Ja sit se sätkillä kärryyttely, hyi helevetti sentään!
Saa nähhä, millainen raivooja siihen seuraavaksi muuttaa. Tuossa naapuritalossakin on kaksi kämppää tyhjillään. Ja vuokrat ja vesimaksut ne vaan nousee joka helevetin vuos! Just eilen tein netitse asumistuen korjauksen ja kuskasin kaupungintalolle uuden vuokranmaksulapun tulevasta vuokrasta, kun en mä osaa mitään sähköisesti lähettää ja ol muutakin asiaa kylille eilen.
Vuokralappujen kyljessä ol tuttuun tapaan saatekirje, että pidempään olevista vieraista pitää ilmoittaa, että niistä pitää maksaa jo vesimaksua! Että nykyiset, eikä tulevatkaan vesimaksut, elokuussa jo 28 euroa/hlö ei korvaa vedenkulutusta. Eihän ne maksut oo koskaan olleet kaupungin ukkojen ja akkojen mielestä korvanneet menetystä, kun nää uudet työntekijät tul vanhojen tilalle! Joka helevetin kerta, kun tulee puolivuosittain maksulaput, on maksuja korotettu ja tuntuvasti!
Sitä se teettää, kun hankitaan niitä helevetin pandoja tänne! Ei niistä voitolle päästä, se on saletti saatana!
Paska paikka, mutta pakko on asua ja kestää!

1 kommentti:

  1. Kaikkea sinäkin saat kestää :D Mutta älä niitä helevetin pandoja syytä. Tuskin ne Kiinasta vapaaehtoisesti tänne tulivat. Ne reppanat kärrättiin Suomeen halusivat tai eivät. Pandat on kyllä niin elinkelvottomia elukoita, että niiden ainoa tarkoitus tuntuu olevan sukupuuttoon kuoleminen, mutta kun se on niin söpö, ihminen ei salli sen kuolevan. Jos eläin ei voi syödä mitään muuta ravintoa kuin bambua, kyllä se aika elinkelvoton laji on.

    Toivottavasti naapuripiina loppuu. Ei tuollainen ole hauskaa yhtään.

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...