23 toukokuuta 2018

Tein vitutuspannarin

Olen alkanut käyttään hyvvää keinoa vitutukseen. Tekasen aina silloin ylläripannarin uuniin paistumaan, kun oikein vitutus käypi työlääksi. Niin just äsken heitin uuniin pannarin paistumaan. Ei mulla mittään sen parempaa syytä ole ittelleni paistaa pannaria, kunhan vaan vitutuskäyrä on taas huippulukemissaan.
Heräsin aamulla ennen neljää keittään jo aamukahvia, kun ei vaan nukuttannu. Äsken sit heräsin pieniltä tupluureilta tähän vitutuksen oloon. Oikein mittään kunnollista en oo tännään tehenyt, mitä nyt aamusta tekasin kasvissosekeiton, että sain vimpat porkkanat ja jo huonoksi menneet kaupan potut käytettyä, ettei ihan mee hassuuseen nekin. Ihan hyvvää tul, kun viskasin joukkoon inkivääriä hyvän kokoisen palan. Mausteeksi vain suolaa ja kylkeen paistoin vielä rasiallisen pakkasesta löytyneitä kalapuikkoja.
En oikein kunnon syytä tiijä tälle vitutukselle, se vaan on nyt päällä.
Tai no, kenties se on se, kun yks facekaveri tässä joku päivä sitten viskas privaattiviestiä jostain kapua-jutusta, jottain rahhaa ruinas johonkin ihme keräykseen viestillä, että hän haastaa kaikki osallistumaan hinnalla, jonka on tuhlannut viimesimpään turhaan ostokseen. Vittu, että mulla kiehahti! Helevetti minä en ainakaan harrasta yhtään mitään turhia ostoksia, hyvä, kun saa omat laskut maksettua ja ruokaa ostettua! Laitoinkin ämmälle takasin viestiä, että en harrasta kyllä yhtikäs turhia ostoksia näillä tuloilla, niin vastas, että jotkuu nepalin lapset on onnellisia pienestäkin summasta. Joo justiin joo, menköön ruinaan saatana joltahin isoilta kihoilta rahhaa kerräyksiinsä! Ristus sentään!!!! En aio osallistua yhteenkään hupikerräykseen, vaikka kuinka laittaa ruinausviestejä! Kyllä jämpti on näin! Maksakoon, kuka kykenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...