18 toukokuuta 2018

Tapahtuipa niin

Eilen posti toi taas odotetun Kodin Kuvalehden numero 10/2018. Tämä tais olla nyt muistaakseni kolmas postin tuoma numero, juu niin olikin. Siinä ekassa, 8/2018 lehdessä oli runsaasti lukemista, seuraavassa ei niinkään paljoa.
Jeps. Siis siitä 8/2018-lehdestä kävin sitten Kodin Kuvalehden nettisivuilla äänestämässä lehden parasta juttua.
Mikä yllätys olikaan eilen selata lehdestä Lukijalta-osioon ja huomata, että se mun nettiin kirjoittama kommentti olikin päätynyt tähän uusimpaan lehteen! Siis wautsi wau!!!!
Ja eilettäin osuin iltasella, reissulta paluun jälkeen kokeileen, että joskos näkyis töllökanavat ja näkyihän ne. Tul sitten Tuurin mainos ja muistin, että kasilta tulee maanantaisen jakson uusinta(tänään taas uusinta 19:00 tv5) ja ajattelin, että katsonpa Tuurin jakson.
Mikä yllätys olikaan jaksosta bongata eräs tuttu ihminen :) Piti laittaa tuossa aamulla hälle sitten fb-viestiä, että olin nähnyt hänet telkkarissa illalla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Jouluhaikuhaasteen puuttuvat luukut 7-11

Tässä on tältä aamua tehdyt tuotokseni ( luukut 8-11) ja lisäsin uupuneen 7 luukun, kun huomasin, että sekin uupuu vielä tästä blogista. Nä...