22 toukokuuta 2018

Tänään ihanaa kivaa!

Tänään koittaa vihdoin Se Päivä, kun vihdoin pääsen istahtammaan parturin tuoliin!
Mulla ois ollut jo muutama viikko sitten aika kyseiseen hetkeen, vaan jouduinpa perumaan, kun iski toistamiseen flunssa. Tällä hetkin flunssa on vain pieni muisto vain, onneksi! Tämä toinen kerta ei ollutkaan niin ilikiä, kuin se eka silloin helmikuussa.
Eilenkin käppäilin sauvojen kera lenkin, kun pit käyä postittaan hippakirjapaketti matkalleen. Sain mahdutettua Helposti-kuoreen peräti kolome opusta. Onneksi oli keittiövaakaan vaihtaa uusi paristo, niin saatoin punnita kirjat, ennen pakettiin tunkemista. Eivät ylittäneet sallittua 500g:n painoa ja pienellä sumplimisella sain kirjat mahtumaan kuoreen. Ensin revin läpässä olleen teipin pois, vaan laitoin takaste, kun läpän liima uhkas tarttua pisimpään kirjaan kiinni. Kuoren kyllä teippailin läpinäkyvällä teipillä niin, että varpisti pääsee ehjänä pakettina perille.
Nyt vain odotellaan, että kirjat katoavat miun bc-hyllyn tiedosta tälle paketin saajalle.
Ja mulla on odoteltavaa tässä vielä puolitoista tuntia, ennen liikenteeseen lähtöä. Voi että minnuu jänskättää. Aion repästä kuvan, ennen ja jälkeen parturireissun. Saapi ikuistettua tän reilun 9 kk:n hiusten kasvatuksen. Tulee aika kynä miun letistä taas kesäksi :) Mä vaan ihastuin viime parturireissulla lopputulokseen, että haluun samanmoisen ja sit vois laittaa vaikka sen tumman tökötin hiuksiin, ihan omasta takaa, joka on oottanut käyttöä jo hyvän aikaa.
Sitä vaan olen tässä pohtinut, että kenellä mä sitten alan käymään parturissa, kun tämä luottoparturi jääpi eläkkeelle nyt loppuvuodesta. Siinäpä pulmaa pohdittavaksi kerrakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...