29 toukokuuta 2018

Potut on pelloissa

Tul aamuseiskalta viesti luuriin, että pottupellolle. Keitin suhveet ja söin vähän aamupalaa ja ei kun autolla liikenteeseen.
Ennen puolta kymppiä potut ol jo päässeet peltoihin. Onhan sekin homma nyt sitten jo hoidossa. Porukat jatkoi vielä toiseen osoitteeseen pottujen istutukseen, nyt kun kone ol lainassa. Minä starttasin takaisin Ähtäriin. Käväsin pikaisesti kotosalla vaihtaan hiukan vaatetusta. Olivat saaneet jo nurmikot ajettua, kun aamulla lähdin ukkojen tieltä pois autolla pihastani, että pääsevät ajaan nurmikon siistiksi. Ihmeen aikaisin ne nyt tulivatkin ajaan nurmikot, viime kesänä vasta pitkästi jälkeen juhannuksen vasta ekan kerran ajoivat nurmikot ja heinikkoo ol, että ment jo lakoon ja ol kyllä perin rumana kaikki pihat.
Käväsin tuossa sitten kylälenkillä vielä ostaan kirjakaupasta veljen muksulle synttärilahjaa. Eipä löytynyt sitä, mitä oli mun listalla, harmin paikka :( No, toivottavasti kuitenkin tykkää sitten lahjasta, kun päästään ens kuussa juhlistaan seiska vuotiasta tulevaa koululaista.
K-kaupassa heitin pikasen lenkin, että saapi sitten leipoa loppuviikosta sämpylöitä pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...