22 toukokuuta 2018

Myöhäinen fanitus

Sain tuossa serkkulikkasen opparin luettua. Työssä ment reilut kaksi ja puoli tuntia. Sen jälkeen teki mieleni laittaa pitkästä aikaa levy soittimeen soimaan ja tietty valikoitui Cheekin levyt; Sokka irti ja Kuka muu muka. Nyt on tuo jäljempi levy jo soimassa. Kävin cdon.fi-sivuston ja huutonetin annin läpi, että mitä levyjä löytyis vaan eipä löytynyt kovin montaa tarjokasta. Harmi.
Aiemmin en ymmärtänyt tän Cheekin musiikin päälle mittään, vaan kun radiossa alkoi soida tiuhaan tahtiin tuo Sokka irti-biisi, niin jo olt ostettava levy omaksi.
Mun nuorempi pikkuveli on kyllä kuunnellut Cheekin levyjä varmaan sieltä alusta saakka ja hän oli viime viikolla Jyväskylässä Cheekin keikalla. Loppuvuodesta utelin hältä, että onko saanut hankittua jo lipun Cheekin jäähyväiskeikalle. Vielä silloin hällä ei ollut lippua. Mut kivaa, että pääsi keikalle. :) Olen ihan kade hälle :)
Mulla odottaa sentään kirjahyllyssä vuoden alussa hankittu JHT Musta lammas-kirja lukuaan. :)
Mutta juu, mie olen myöhäisherännäinen tän ihanan musiikin suhteen.

                                                                 Löytyy tämä levy :)

                                                            Tämäkin levy löytyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...