26 toukokuuta 2018

Korsteeni naapurissa

Siis hyi helevetti, mulla on taas joku korsteeni naapurissa!
Eilen aamulla, kun olin lähdössä autolla pihastani kauppareissulle, haistoin jo het ulko-ovesta pihalle päästyäni, että sätkä lemuaa ja ihan lähellä! Ajattelin, että ei millään lemu voi tulla naapuritalon pihalta tänne saakka. No, sain autoni kännettyä pihatielle ja huomasin, että naapurin akka notkuu pihaovellaan. Eipä muuten siinä notkuis, mutta ihan selevästi oli polttamassa sätkää!
Olipa kiva ylläri tämäkin! Enpä yhtään enää ihmettele, vaikka naapurin kersat huutaa ja raivoaa yöllä, johtuu siitä, että akka polttaa sätkää, varmaan on heitä oottaeessaankin jo polttanut!
Tietääpä tästä lähtien, että ei tuuleta petivaatteita pihassa, kun ttuollainen helevetin korsteeni naapurissa!

2 kommenttia:

  1. Poltelkoon jo poltteluttaa, kunhan ei kantautuisi muiden keuhkoihin. Pahinta on sadetta pitäminen bussipysäkin katoksessa sellaisen tapauksen kanssa, jolle tulee yhtäkkiä pakottava tarve päästä polttamaan ihanhetinyt. Olen pari kertaa tainnut löytää itseni sateesta, kun en ole nyhverönä uskaltanut huomauttaa.

    https://aatenarikka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voin vain kuvitella tilanteen. Ei hyvä yhtään :( Ja menepäs siinä sitten sanomaan polttajalla, että voisikko mennä yhtään kauemmas sen syöpäkääryleen kanssa. Pöh.

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...