17 toukokuuta 2018

Kivoja uutisia Ähtärissä :)

Luin tänään tulleen kesälehden Uutisnuotta-lehden välistä. Sieltä löytyi tietoa, että Ähtärissä aloittaa 1.6. alkaen peräti NELJÄ bookcrossing-pistettä: Pirkanlinnassa, Pirkanpohjan taidekeskuksessa, eläinpuiston leirintäalueella ja Hotelli Mesikämmenessä :) Ja pienessä ilmoitusessa oli linkki bookcrossing-sivustolle.

Oli vallan yllättävä uutinen. Itse just tänään vapautin villisti nipun kirjoja kauppaan. Nyt passaa sitten näköjään kirjastoreissullakin vapauttaa kirjoja uuteen pisteeseen. Jos eivät sitten sekaantuisi kirjastonkirjoihin ja menis taas myyntiin sinne. Kerran ostin poistokirjamyynnistä yhden bookcrossing-kirjan, kun kirjastontäti vaan koitti raaputtaa bookcrossing-tarraa kirjan kannesta pois.

Kiva, että vihdoin on löydetty tämäkin ihana harrastus täällä Ähtärissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...