31 toukokuuta 2018

Kirjankansibingo kesäksi 2018


Huomasinpas ihan äsken tuolta Oksan hyllyltä-blogista tämän veikiän kirjankansibingon kuvan ja tottapa mun oli tulostettava tämä kuva itselleni ja laitettava itseni likoon tähän kivaan kesäjutskaan :)
Koskaan aiemmin en ole moiseen osallistunut, mutta nytpä koetan onneani :)
Oksan hyllyltä-blogista luin, että ensimmäisen kirjankansibingon oli tehnyt Kirjakaapin kummitus-blogia pitävä kesällä 2015.
Kirjankansibingon ajatuksena on, että laittaa ruudukkoon ruksin sille kohtaa, johon kirjan kannen kuva parhaiten sopii. Bingo muodostuu sitten viiden pysty- vaaka- tai vinoruuduista. Kaikenlaiset kirjat ovat mukana, että voipi lukea mieltymyksensä mukaan joko faktaa tahi fiktiota. Palkintona on se sopivan kirjan kannen etsimisen ja löytämisen ilo ja tottapa mahtavat lukuelämykset! Jes! Bingoilu päättyy sitten sunnuntaina 19.8.2018.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...