08 toukokuuta 2018

Kiinnisidottu

Just tuli katsottua Liisa-Maija Laaksosen käsikirjoittama Kiinnisidottu-tv-sarja Yle Areenasta. Sarja ol kolmiosainen ja pääosaa esitti Kaija Pakarinen. Olipas sarjassa melkoinen loppu! Tykkäsin kyllä tästä todella paljon, vaikka koko sarja oli koskettavaa katseltavaa.
Ensimmäinen jakso alkoi sillä, kun Henna löytää saunareissullaan lattialle kuukahtaneen isänsä, siitä seuraa hautajaiset ja Henna jää kaksin äitinsä kanssa, joka elää sängyssä liikuntakyvyttömänä.
On Hennalla velikin, Mikko, hän asuu kaupungissa ja harvoin käy tervehtimässä äitiään ja siskoaan vaimonsa ja poikansa kanssa. Enempi vain postikortit pitää yhteyttä yllä.
Kovaa on Hennan elämä, mutta hän ei valita. Henna jaksaa ilahduttaa ystäviään ja läheisiään itsekutomillaan villasukilla ja villapaidoilla.
Naapurin Torsti on ollut varmaan jo lapsesta saakka ihastunut Hennaan, vaan Henna pitää Torstia enempi ystävänä.
Erityisen ihania on, kun sarjassa näytetään ihania koiranpentuja, joita Torstin koira saa. Kummiskin emä kuolee, mutta viimeisessä jaksossa Torstilla on uusi koiranpentu, joka tuo iloa ja lohtua elämään.
Paljon ehtii tapahtua kolmessa jaksossa, vaan mielenkiinto säilyy loppuun saakka.
Vaan oishan tässä saanut himpun valoisampi loppu olla. Kaija Pakarinen on kyllä valtavan hieno näyttelijä, osaa hienosti eläytyä rooliinsa.
Mutta sellainen se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...