14 toukokuuta 2018

Jännä maanantai osa 2

Nyt ollaan sekin koettu! Radio Aallon numero soitti 8:44 ja Kimmo Vehviläinen ol luurissa. Piti jäädä hetkeksi odottaan linjalle, kun soitti toisellekin Sampo-fanille ja sit Sampokin ol siellä lähetyksessä! Pääsin sit onnitteleen Sampoa ja kertomaan, että mikä siinä nyt niin ol hyvää, että Sampo voitti ja miksi Selviytyjät koukutti.
Lopuksi saatiin vielä kuulla, että saadaan postitse Dynastian viimoiset Selviytyjät-huivit Sampon nimmarilla, niin joku siellä lohkas, että antavat ne ensin Sampolle, että säilyttää niitä eka viikon pöksyissään :D Kun Sampohan Selviytyjissä säilytti sitä koskemattomuus-amulettia pöksyissään, ennen kuin luovutti sen sitten Kimmolle kisassa.
Kävin jo fb:n kautta laittaan osoitteeni Radio Aallolle :)
Pitihän se ohjelmapätkä kuunnella netissä het suplan kautta, reilut 16 minsaa kesti ja olihan veikeetä kuulla oma ääni radiossa :) Tul änkytettyä, kun sanoin, että heimoneuvostot ol jänniä ja tietty ne kisat aina :)
Että tällainen viikon aloitus täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...