15 toukokuuta 2018

Eilen ol hitokseen hieno päivä!

Juu, näin on kyllä todettava. Toteutui suuri salainen toiveeni, jota en ees tiennyt olevan olemassa, ennen eilistä. On se kyllä jännää, miten pienikin asia voi olla niin mahrottoman suuri sitten loppuviimein.
Minulle eilinen oli kyllä suuri päivä! Se kaikista suurin tänä keväänä, ei siitä pääse kyllä mihinkään.
Harvoinpa sitä ihminen pääsee onnittelemaan Selviytyjät-kisan voittajaa ihan livenä, tosin luurin kautta, mutta suorassa radiolähetyksessä ja näin nopsaan voiton tultua koko kansan tietoon. Siis voi että!!!!
Tänäkin aamuna aurinko jo killottaa ulkona ja kuuluu lintujen laulua. Lähden tästä aamulenkille, kunhan saan nettikierrokseni tehtyä. Mitään kiirutta ei ole, on ihan koko päivä aikaa.
Tänään meneepi miun rakas kultani korjaamolle korjattavaksi. Kuulemma huomenna se mekaanikko vasta korjaa sen, eli huomenna voi olla sitten katastuskin edessä, jos hyvin sattuu auto korjaantumaan siihen aikaan, että on vielä katastuskonttori auki. Sen näköö huomenna.
Moikka ja aurinkoa sinunkin päivääsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...