10 toukokuuta 2018

Aurinkoista helatorstaita!

Ähtärissä paistaa aurinko ja lämpöasteita on varjossa siinä +11 asteen paikkeilla.

Olen käynyt viskaan kevään ekan lenkkarilenkin jo.
Lenkillä näin yhden citykanin pomppivan yhden talon pihaan, kuulin paljon ihanaa lintujen laulua, näin kaunista, vaaleanviheriöivää luontoa ja olipa reittini varrella vielä kaksi lumikinostakin.

Eipä ollut yhtään liikaa hyvä vaatetus:pipo, hanskat ja päällyhousujen alla vielä välipöksyt. Niin käv lenkillä vilpoinen hujutuuli.
En antanut lenkillä haitata yskän, enkä nuhatuksen. Ihan tarpeeksi olen jo sairastannu kotona ja voi, miten hyvä mieli mulle tuli aamulenkillä! Kyllä tarvii vain useammin kammeta itsensä kotoota liikkeelle, ei ole kyllä yhtään pahitteeksi.
Ensalkuun tahtoi hiukan lenkkarin takaosa hangata jalkaan, mutta nopsaan kinttu asettui, kun tassutteli vain menemään.

Kotiin päästyäni keitin vihdoin ja viimein sitä kaipaamaani riisihiutalepuuroa, sillä jo viikko sitten ostin kauppareissulla sitä varten Valion Kiehu-maitoa ja eilen otin pakkasesta pussillisen mustikoita sulamaan, niistä keitin vielä mustikkasopan. Tuskin tarvitsee tänään muuta ruokaa kokkaillakaan, tuossa on hetkeksi murkinaa mulle ihan itelle. :)

Yle.fi-sivustolta luin tuossa hetki sitten jutun Helsingissä vierailevasta kirjailija Marian Keyesistä. Enpä tiennyt, että hänkin on sairastanut masennusta, ollut katkaisuhoidossa ja ollut muutoinkin synkissä vesissä. Kyllä meni naisen kirjoittamat kirjat het tuonne bookcrossingin puolelle toivelistalleni! Yhden ainutta hänen kirjaansa en ole vielä tähän päivään mennessä lukenut. Mutta nyt ovat muistina toivelistallani :) Kiva kiva :)

Mukavaa helatorstaita sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...