03 huhtikuuta 2018

Willy Breinholst: Miten minusta tuli iloinen perhetapahtuma


1.3.2018 saatu pienehkö bookcrossing-kirjanen. Luin tämän tänään 16:45, 117 sivua.
Otavan Kirjapaino Oy Keuruu 2009, yhdeksäs painos, ensimmäinen ilmestyi 1981, ruotsinkielinen alkuteos 1978 I lyckliga omständigheter: På tumanhand med mig och min blivande mamma. Suomantaja: Elina Hytönen.

Takakansiteksti:
Kertakaikkisen valloittavaa katseltavaa ja luettavaa kaikille nykyisille ja tuleville äideille ja isille. Tässä maailmanmenestyskirjassa vielä äitinsä kohdussa asustava lapsi kertoo itsestään ja vanhemmistaan ja paljastaa samalla tietävänsä maailmanmenosta paljon enemmän, kuin ulkopuoliset arvaavatkaan.

Omat tunnelmat kirjasesta:
Lueskelin tämän omaksi ilokseni tänään. Ihan mukava pieni kirjanen. Tarinassa hiukan harmitti, kun kerrottiin äidin tupakan poltosta ja ryyppäämisestä. Kävi hiukan sääliksi sitä pikkuista masuasukkia. Vielä en tiedä, jääkö tämä minulle, vaiko matkaako jossakin vaiheessa uuteen kotiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Hampstead-elokuva

Sain jokin aika sitten yhdestä, tässä mainitsemattomasta lehdestä lappusen postissa, että saapi ilmaiskäyttöön joksikin aikaa Viaplayn. N...