15 huhtikuuta 2018

Kiti Kokkonen: Tanhupallon askartelukirja


Mä sain tän!!!! Maaliskuulla laitoin toiveen Miehelle ja eilen perjantaina 13.4.2018 sain tän!!!!!
Kovakantinen 64 sivua, kustantaja Docendo Oy Jyväskylä 1.painos 2018.
Takakansiteksti:
Putous-voittajan ikioma kirja!
"Kaverinetsintäotsapannan avulla myös ujojen on helppo löytää kaveri, koska pannassa lukee valmiiksi MOI ja HAU. Lisäksi siinä on kulkunen siksi, että huomataan kun tulet paikalle. Tuntosarvet tietävät, kannattaako uuden kaverin luokse mennä. Vuf!"
Askartelu on hauskaa, mutta vielä hauskempaa se on Tanhupallon kanssa. Suosikkisketsihahmo päätti kirjoittaa kirjan parhaista askarteluohjeistaan. Jotkut ovat niin helppoja, että niitä osaa tehdä karvamatokin. Jotkut taas vaikeampia ja joihinkin tarvitaan isomman apua.
- Kysy neuvoa vaikka vanhemmilta, sisaruksilta, naapurin Timpalta tai enolta, jos se ei ole vankilassa, Tanhupallo vinkkaa.
Mukaan on listattu kaikki tarvittavat tarvikkeet - ja ne sopivat jokaiselle kukkarolle. Joskus riittää pelkkä peukalo, tussi ja vähän mielikuvitusta.
Pirteä viisivuotias Tanhupallo sulatti koko kansan sydämet kevään 2018 Putous-ohjelmassa. Sitä esittää Kiti Kokkonen on itsekin intohimoinen askartelija. Hän on myös näyttelijä, kirjailija, käsikirjoittaja ja Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja.
 
Omat tunnelmat kirjasta:
Sunnuntai 15.4.2018: Ihan täydellinen piristyskirja tähän sunnuntaihin :) 10:10 tuli luettua. Ihanin juttu oli ehdottomasti lopussa ollut Tärkeä juttu: Mä oon tämmönen ja sä oot tommonen ja me ollaan kaikki just sellaisia kuin me ollaan ja se on just hyvä niin!
Tämä kirja ei kyllä matkaa yhtikäs minnekään minun luotani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...