14 huhtikuuta 2018

Kaunis elämä-sarja


Just katselin cmorelta Kaunis elämä-sarjan viimeisen, eli kahdeksannen jakson.
Jaksothan tuli AVA-kanavalta tiistaisin iltayhdeksältä, mutta tykkäsin tiirata ohjelman aina jälkikäteen netin kautta.
Ohjelma oli kuvattu Vanajanlinnassa Hämeenlinnassa. Ohjelmassa oli aina yhden päivän ajan yhden missin päivä. Ohjelmassa mukana olivat: Lenita Airisto, Tarja Smura, Pia Lamberg, Karita Tykkä, Lotta Näkyvä, Heidi Sohlberg, Lola Odusoga ja Riitta Väisänen.
Alkuun, kun tätä sarjaa alettiin töllössä mainostaa, ajattelin, etten varmaan ala seurata misseistä kertovaa ohjelmaa. Jostahin syystä kuitenkin alkoi kiehtoa, kun tuli katsottua ensimmäinen jakso. Nyt on sitten katsottu kaikki kahdeksan jaksoa.
Oli kyllä hyvä sarja, kun ohjelmassa käytiin jokasen missin taival tähteyteen lapsuudesta saakka. Oli koskettaviakin juttuja jokasesta missistä.
Ainut, jonka näistä misseistä olen tavannut ihan livenä, on Lola Odusoga, joka oli kesällä 1996 Keuruun markkinoilla ja taitaa mulla olla ihan itse otettu valokuvakin hänestä albumissani.
Mutta sellainen se.
Surullista on ollut lukea ihan viime päivinä netissä lehdistä, että kaksi näistä ohjelmassa olleista misseistä on päätynyt eroon, Tarja Smura ja Heidi Sohlberg.
Elämä on sellaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...