03 huhtikuuta 2018

Jaana Taponen: Taikamatto


 Kirjakaupasta maanantaina 24.7.2017 29,90 euroa, kovakantinen, 312 sivua, Karisto, painettu Tallinnassa 2017.

Takakansiteksti:
Saadessaan vihdoin ja viimein työtarjouksen Kustannusosakeyhtiö Aurinkokunnasta Anna törmää menneisyyteensä, kustannustoimittaja Ville Viitaseen, jonka kanssa hän sai kerran tuntea lentävänsä taikamatolla. Ville on juuri aoittanut ensimmäisen vakavasti otettavan työuransa Aurinkokunnassa. Pian hän kuitenkin ajautuu lyömään vetoa ihmiskunnan viimeisen gutenberginihmisen, toimitusjohtaja Simo Salmelan kanssa ja koska hän ei aio hävitä, hän tukeutuu Annan kirjalliseen ammattitaitoon. Yhtäkkiä Anna huomaa olevansa keskellä oudolla tavalla kutkuttavaa toista työkeikkaa, joka ei kestä päivänvaloa.
Taikamatto on naseva ja nykyaikainen viihderomaani, joka kurkistaa kirja-alan uudistumispaineisiin pilke silmäkulmassa. Samalla se päästää lukijan kurkistamaan muutamien Stockan herkusta tuttujen henkilöiden myöhempiin vaiheisiin.

Omat tunnelmat kirjasta:
15.1.2018: Varaukseen kaverihippana eräälle bookcrossaajalle.
5.3.2018: Olen vihdoin palautunut tämän tarinan pariin. 
8.3.2018: Tätä kirjaa vieläkin koitan lueskella. 
3.4.2018: Jo vihdoin ja viimein, 11:30 sain kirjan päätökseen. Pakotin itseni lukeen tän loppuun. Kyllä ol tuskien ja työn takana tämän kirjan kahlaaminen! Suoranainen ketutuskin on vaivannut jo pitkään, että sekin kyllä vaikutti tämän kirjan lukemiseen ja loppuun saattamiseen. Ei mulla ole oikein hohdokasta kerrottavaa kirjasta. Kirjoitusvirheitä löytyi kyllä tästäkin. Harvemmin tulee vastaan kirjaa, jossa ei joitain kirjoitusvirheitä olis. Saisivat Hiukan tarkemmin lukea tekstejä! Juu ja olen mä kyllä parempiakin Taposen opuksia nähnyt ja lukenut, kuin tämä. Tais olla viimeinen laatujaan, jota ostan itselleni. Ei sytytä enää, kyllä jämpti on näin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...