04 huhtikuuta 2018

Hyvää syntymäpäivää minulle!


Hyvää syntymäpäivää minulle itselleni!!!! Joku lintunen jo laulaa makkarin ikkunan takana, vaikka kello on vasta 6:35 :) Se kait kävi toivottamassa onnea minulle :)
Kyllä oli hulinayö mulla unissa, olin jonkun vanhan naisen 80 vee synttäreillä koulun jälkeen. Oma mummonikin oli siinä  unessa. Hän, jolle olin omaishoitajana sen kolmisen kuukautta ja nyt mulle tuli niin kova ikävä sitä aikaa, kun kilpaa kudottiin sukkia ja lämmitettiin pientä taloa, kun ulkona jylläsi parhaimmillaan -34 asteen pakkanen ja pit käydä vesi hakeen ulkoa pumpusta ja ulkovessassa käydä ja lumihommia tehhä. Minä en kyllä ikinä unohda sitä aikaa!!!!!! Ja sitä, että äidin äitini opetti vihdoin mut kutomaan oikeita villasukkia!
Silloin ehdimme mummun 70 vee synttärit juhlia syksyllä, kun hän sitten juhannuksena nukkui ikiuneen.
Tänään minä täytän jo 43 vuotta! En ole koskaan osannut ajatella, että olen jo nääin vanha, ennen kuin viime aikoina. Kolme vuotta sitten tuntui kauheelta täyttää 40, mutta miltä nyt tuntuu? Järkyltä!
Mua on odottamassa postin pussukka biologisen isän ainualta siskolta. Hän on jaksanut muistaa mua jouluisin ja synttäreinä siitä lähtien, kun joskus 2009 pyysin isältä hänen osoitteensa.
Biologinen isä ei lähettänyt enää tänä vuonna ystävänpäiväkorttia, eikä pääsiäiskorttia. Aikaisempina vuosina on laittanut kaikki mahdolliset kortit. Vielä ystävänpäiväkortin hälle jaksoin kirjoittaa ja lähettää, mutta en pääsiäiskorttia. Muutenkin lähetin vain kolem korttia pääsiäisen kunniaksi postin kautta. Mitäpä niitä turhaan, kun ei ihmiset nykyään lähetä pääsiäiskortteja. Itsekin sain vain sen kolme korttia postitse.
Tälle päivää on eessä kauppareissua tuonne keskustaan. Mulla auto on parkkiksella lämmityspiuhassa 7-9, eli tuossa puoli ysin aikoihin hipsin autolle.
Sit kauppareissun jälkeen ois ohjelmassa rievätaikinan tekoa. Teen vain puolen litran nestemäärästä taikinan ja siitä tulee kolome rievää. Niillä kyllä pärjää jonkun hetken ja ihan ehtaan lihasoppaan hankin ainekset. Viimeksi laitoin lihasoppaan myös pekonikuutioita, kun huomasin kaupassa sellaista ja voi, kuinka sopi hyvin lihasoppaan!
Siinäpä se päivän ohjelma sitten alkaakin olla ja tosiaan tuon tädin pussukan aukaisen vasta päivällä kyläreissun jälkeen. Piän hullua jännityksessä! hah hah!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...