30 huhtikuuta 2018

Elämä peruttu, hyvää vappua!

Kyllä, mun elämä on peruttu.
Lauantaina se alkoi, kaameella kurkkukivulla. Eilen sunnuntaina alkoi sitten niistäminen ja sitähän piisaa! Onneksi oli vielä edellisestä "keikasta" jäljellä nessupaketteja, vaan äkkiäpä ne hupenee tätä tahtia.
Mulla oli kaikkea kivaa suunnitelmissa kalenterissa, vaan taitaapi olla, että peruutukseen menee kaikki, paitsi kauppareissu, joka on kyllä jo tehtävä jo nuitten nessujenkin takia. Nyt olen vain tyhjännyt varastoja, sillä viime viikolla en ostanut mitään syötävää kaupasta. Se olt pakkorako tehhä tuollainen juttu, kun niin tiukka budjetti.
Siis voiko olla tottakaan, että ensin eka flunssa kestää bauttiarallaa kuukauden, sit oon kuukauden päivät ilman kaameeta niiskuttamista ja nenäsumutetta sun muuta flunssajuttua ja nyt sitten taas on kauhee räkätauti päällä! Vielä vain kuume puuttuu, vaan kyllä sitäkin taitaa olla luvassa, epäilemättä.
On kyllä valtavan hauska vappu mulla!
Päivällä satoi vettä vähän väliä, nyt sitten näin illalla aurinko paistaa ja minä kökötän nessujen kera sisällä, jes! Toivottavasti toisilla on hauskaa.


1 kommentti:

  1. Jos tuosta sairastelusta tulee kunnolla tapa, kannattaa miettiä mistä se johtuu. Me muutettiin aikoinaan eron jälkeen rivitaloasuntoon, jossa alkoi kauhea sairastelukierre, vaikka muuten ollaan aina oltu tosi terveitä. Kaikille tuli pitkäkestoisia pöpöjä, minullekin poskiontelotulehdus, joka levisi otsalohkoon, ja lapsille korvatulehduksia, vaikka niistä ei oltu aiemmin meillä kärsitty. Aloin epäillä, että syy oli asunnossa, ja olin asiasta entistä varmempi, kun muutettiin sieltä pois ja sairastelu loppui kuin seinään. Todennäköisesti asunnossa oli homeongelma.

    Oli miten oli, toivottavasti sairastelusi loppui tuohon. Mukavaa kevään jatkoa!

    VastaaPoista

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...