06 huhtikuuta 2018

Eilen illalla

Olin jo sängyssäni, kun se alkoi taas kerran kuulua. Naapurin nuoremman kersan, juu sanon kersan, sillä mä en rakasta nuita naapurin kiljuja-rääkyjiä en sitten yhtään, rääkymishuuto. Oon joka kerta kuunnellut, että voikin kersalla olla kauhea ääni, ihan ku vierasta sikaa lahdattais, tai että sillä on joku ihmeen korkkiruuvikurkku. En ole kyllä koskaan aiemmin kuullut kellään moista äääntä ja mä sentäs oon elämäni aikana kyllä kuullut muksujen rääkymisitkua, mutta tää on kyllä ihan karmeinta laatuaan. En tiijä, onko kekaralla kurkussaan jotain vikaa, mutta aina, joka ikinen kerta sen huutoääni on tuollaista. Eilen illalla sitten oikein jäin kuunteleen, että voiko olla totta, että se raakkuu niinkuin vanha varis. Järkkyä!
Juu, voin sanoa, että ei ole kyllä mulla mittarissa millinkään vertaa vauvakuumetta! Se on kyllä haihtunut Saharan autiomaahan!
Ja samaisen perheen ukko pittää autoaan tien tukkeena, kun on niin helevetin laiska, ettei millään voi viijä autoaan yöksi parkkipaikalle! Niin on käynyt helvetin useesti mielessä, että kopioin auton tuulilasiin tän taloyhtiön järjestyssäännöt, että pihatiet on tarkoitettu vain ja ainoastaan hälytysajoneuvoille. Just viime syksynä tul ne uudet järjestyssäännöt, vaan eipä ole tainneet osata lukea, tai sitten eivät ymmärrä lukemaansa. Että mua sieppaa, hitto soikoon!
Näihin kuviin ja tunnelmiin lähden areenasta katsomaan tiistaisen Victoria-sarjan tokan kauden tokan jakson. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...