19 huhtikuuta 2018

Antti Holma: Kauheimmat joululaulut


Eilen alkuillasta plarasin netissä kirjoja ensin kirjaston sivuilla, sitten elisa kirjassa. Elisa Kirjasta ostinkin yhden äänikirjan, mutta enpä alkanutkaan sitä vielä eilen kuunnella, vaan etsin kirjaston sivuilta vielä Antti Holman kirjoja ja ainoastaan tämä kirja tuli vastaan myös äänikirjana, jonka sitten eilen kuuntelin netin kautta. Muutamat kerrat kuuluminen katkesi ja kerran niin, että piti sivuilta kirjautua ulos ja kirjautua uudelleen. Jännää, kun ensin pitää erikseen kirjaston sivuille kirjautua ja sitten erikseen vielä sinne äänikirja-maailmaan.
Äänikirjan tiedot:
Julkaisuvuosi: 2017
Kesto: 01:28:14
He ovat täällä taas! Reino Leinon, Sirsi Sunnaksen ja kumppaneiden joululauluissa kulkuset kilisevät, juhlapyhäahdistus painaa ja enkeli lentää mankeliin.

Mitä joulupukin poikaystävä tekee aattoiltana? Kenen kotiin saapuu tonttu nimeltä Noro? Onko Marrasmaa muutakin kuin pelkkää pahaa unta?
Reino Leino, Sirsi Sunnas, Karin Toisiks-Paraske ja Edith Södermalm ovat päässeet joulun kunniaksi vapaalle jalalle - kuka katkaisuhoidosta, kuka vankilasta. Uudessa kirjassa he saavat joukkoonsa virsirunoilija Carl Adolf Schwulemannin, joka tunnetaan myös nimellä Kaarlo Antero Heteromies. Häneltä on valittu kokoelmaan muun muassa jouluklassikot "Minun kulkuseni" ja "Äitini torttu".

Omat tunnelmat kirjasta:
Kuuntelin tämän siis eilen 17:43-19:32, kun kaikki ei mennyt niin hyvin, kuin olin ajatellut, mutta sain kuunneltua loppuun. Äänikirjassa 98 kappaletta. Reino Leinon ja Sirsi Sunnaksen kirjeenvaihto siellä äänikirjan alussa oli hassun hauskaa. Reino Leino yritti hiukan kosiskella Sirsi Sunnasta, vaan Sunnas ei oikein tykännyt Leinosta. Harmi :)
Enkelistä tuli lettu, römpsyn tömpsyn oli metkasti sanottu, vuosihoroskooppi metka ja konvehtilaulu :) Oli kyllä melkoista sanahelinää koko kuuntelun ajan. Tykkäsin tästä ja vielä kaiken kukkuraksi Antti Holma luki itse tämän, se oli ihan piste iin päälle!!!!!!! Monta monta pojoo tälle!!!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...