28 maaliskuuta 2018

Sain väärän henkilön sähköpostiketjun

Ihmettelin suuresti, kun näin tuossa hetki sitten herätessäni luurin kautta, että on tullut sähköpostiini viestiketju jostain ihmeen sähkön siirrosta. Osoite viestiketjun ylhäällä oli mun, mutta kun aloin plarata ketjua alemmas, henkilön sukunimi, jolle tämä ketju ois pitänyt mennä, oli yhden kirjaimen heitolla kopio omastani.
Pit het sitten tulla sähköpostiin laittaan vastine viestiketjuun, että sähköyhtiön henkilö tarkastaisi oikean henkilön oikean sähköpostiosoitteen ja myös henkilön oikean sukunimen. Sukunimessä oli siis yhden kirjaimen heitto, mutta tän henkilön sähköpostiosoiteessa oli eri sukunimi. Tais vielä olla joku Fortumin juttu. Toivottavasti tästä etiäpäin asiaketju menee sille oikealle Anulle, eikä minulle.
Eipä ole vielä kertaakaan käynyt näin, sitten kesän 2007, kun mulle tul läppäri ja sähköpostiosoite.
Näköjään Fortumin akalla oli vielä unihiekkaa silmissään.
Että tällaista!
Hyvää keskiviikkoa vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...