02 maaliskuuta 2018

Marja Orkoma: Villiminttu & Vetoketju


Kirjaston kirja, kovakantinen, 231 sivua. Bookwell Oy Juva, Kustannus-Mäkelä Oy, Karkkila 2015.
Takakansiteksti:
Lama syö Suomea ja tuntuu Satakielilaaksossakin. Auri ja Henna ovat silti pystyneet pitämään päänsä pinnalla. Lautasen vakioasiakkaat ovat uskollisia ja Lestin ovitiuku on helähdellyt kiitettävästi kevään tullen.
Mutta haasteitakin riittää. Auri kohtaa hirviömorsiamen ja hernesoppaan vaaditaan aasialaista twistiä. Henna heittäytyy suhteeseen itseään vanhemman miehen kanssa, jolla on hemmoteltu tytär. Myös läheiset aiheuttavat molemmille huolta.
Kaikki mikä ei tapa, vahvistaa, ystävykset toteavat ja aloittavat kolmannen vuotensa Satakielilaaksossa tulevaisuuteen luottaen. Villiminttu & Vetoketju on Satakielisiskot-sarjan kolmas ja viimeinen osa.
Omat tunnelmat kirjasta:
Sain äsken, 12:14 vihdoin ja viimein luettua tän loppuun. Kauheen kauan tätä luin! Ihan liika kauan!
Tätä kirjaa lukiessa mä sitten tuskailin näitten naisten entisten ja nykyisten miehien nimien kanssa, kuka on kenenkin mies? Mitä ongelmia naisten vanhemmilla nyt oli? Lukemisen rikkonaisuuteen johtuu omalla sairastelulla, että ei ole oikein pystynyt kunnolla keskittymään tarinaan ja olen vain vähän kerrallaan jaksanut pysyä kirjassa mukana.
Ihan kiva kirja, josta ei jää muistijälkeä tän parempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Jouluhaikuhaasteen puuttuvat luukut 7-11

Tässä on tältä aamua tehdyt tuotokseni ( luukut 8-11) ja lisäsin uupuneen 7 luukun, kun huomasin, että sekin uupuu vielä tästä blogista. Nä...