19 maaliskuuta 2018

Maanantaiaatoksia

Mulla oli taas vaihteeksi jutteluaika omahoitajalle aamupäivästä. Suunnitelmia oli vaikka ja kuinka tälle päivää, mutta kuinkas sitten kävikään.
Osuuspankilla kävin hoitaan yhden jutun, kun oli tiedoissa väärää infoa. Nyt sen on hoidettu. Pankilta, kun olin läksemässä käymään pikaseltaan kotosalla ja jatkaan matkaa kohti Tuuria, niin ulkona tuprutti sakeesti lunta! Pihaan, kun pääsin, oli auto jo aika lumessa. Skippasin sitten reissun tuonnemmaksi, onhan päivä vielä huomennakin.
Auton sain hätinä suojahupun alle, niin tuprutti lunta. Nyt sitten paistaa kommeesti aurinko! Auto on pihassani suojahupun alla, enkä kyllä läkse tänään enää minnekään. Postin kävin hakeen lootasta. Tul taas Telian kirje, joka tul jo kuukausi sitten, ihan samat lappuset ol. En tiijä, mitä ne oikein sekoilee siellä. Viime viikolla kun ei näkynyt töllökanavat kaapelissa pariin päivään. Kyllä ne nyt ainakin näkyy.
Sen takkee mun piti ajella tänään Tuuriin, kun mulla on lahjakortti lankapuotiin, joka suljetaan vajaan kuukauden kuluttua. Ettei jäis lahjakortti käyttämättä. Sit mun pitäs käydä ostaan Nahkapaikasta oikeet nahkahanskat, kun edellisistä on jo niin sormipaikat puhki ja tulostimeen musteet, kun ei voi tulostaa mitään. Rahanmenoa ois siis ollut, vaan siirtyy nyt kenties huomiselle, huomenna ois jo Onnenkirppiskin auki matkan varrella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...