18 maaliskuuta 2018

Kingi 2018

Ihan pienesti viikko sitten Putous-ohjelman loputtua ehdin odottaa uuden Kingi-ohjelman alkua. Olin kyllä facen puolelta ehtinyt nähhä, että eihän siinä Kingissä ketään hehkutettavaa näyttelijää ole tässä toisella kaudella mukana. Ekan kerran Kingi-ohjelma pyöri telkkarissa 2015. No, päätin kummiskin katsella tän ekan jakson.
Juontajana toimi tuttuun tapaan Jaakko Saariluoma, ihan kivaa juu. Mukana tässä, mainoksissa kehutun 18.kauden (hah hah!), tekemällä tehdyn lauluohjelman finaalin karsinnassa alkuun on siis seitsemän erilaista laulajaehdokasta.
Ensimmäisenä lavalle tuli Kalle Lambergin esittämä mainosposteja jakava heppunen. Lavalla oli myös mustalla viitalla peitetty esine. Sieltä ilmestyi kuntopyörä! Musiikkina alkoi soida Daruden Sandstorm, kait se se oli :) Heppunen istui kuntopyörään ja alkoi polkea ja laulaa enkuksi biisiä. Musiikki oli kyllä mukaansatempaavaa ja olihan se jännää seurata, kuinka kuntopyörällä polkeminen ja laulaminen onnistuu.
Seuraavaa, jota odottelin lavalle ol tämä Onnela-sarjassakin näytellyt Anna-Maija Tuokko. Hänen hahmonsa ol parturikampaaja. Tälläkin hahmolla oli ihan kiva biisi, en nyt enää jaksa muistaa sitä.
Tuomaristo oli joka laulajan kohdalla vaihtuva. Parhaiten heistä jäi mieleeni isoilla ryntäillä järkyttänyt Kalle Lambergin hahmo Kalle-Piia Lamberg, vai oliko se kenties toisinpäin :D
Onneksi nopsaan hujahti se puolitoista tuntinen. Voi olla, että en kyllä jatkossa enää telkkarista seuraa tätä Kingi-ohjelmaa. Ei kyllä vedä vertoja Putous-ohjelmalle. Ei siis kovin hääviä lauantaiviihdettä. Ainakaan mun makuuni. Ei tarttenut kertaakaan nauraa. Kyllä jämpti on näin.

Tämä kirjoitus on tämän blogin 700.kirjoitus!!!! Huikeeta!!!!!

HUOM!!!! Väärä biisin nimihän mulla tuolla ol, ei ollut Darudee, vaan Bomfunck MC Freestyle :D Soriiiii!!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...