14 maaliskuuta 2018

Kahdet lumihommat tehty

Tänään olin aamusta putsaan autoa ja ympäristöä lumesta. Kauheeta, kauheeta märkää lunta sain viskoa kinokset auton ympäriltä. Uutta lunta pudotteli pitkin päivää.
Iltapäivällä tein sitten pihan lumihommat. On kyllä hippapikkasen selkä kipeenä.
Saa nähä, pääseekö aamulla sängystä ylös.
Huomenna ois jokaviikkoinen kauppareissu eessä kylälle ja sen jälkeen pitäs käydä rautalapion kera putsaan parkkikselta jäävaallit veks, ettei auto ois vinkkarallaan parkissa. Saa nähä, onnistuuko mun huominen urakka sitten kuinka.
Tänään tul kudottua, tiirattua pitkästä aikaa töllöstä Kauniit ja rohkeat ja Salkkarit, kun päivällä alkoi taas näkyä töllökanavat.
Just sain tiskattua päivän tiskit ja koneellisen pyykkiä kuivumaan. Tulee kotiin raikasta tuoksua, kun ei ole jaksanut aloittaa siivoamisurakkaa, kun on tätä kröhää ja niistelyä. Sairastetaan nyt oikein urakalla ja sitten puunataan kämppä kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...