25 helmikuuta 2018

Tauti vienyt ruokahaluni

Eilen alkuillasta lämmitin verilettuja, kun ajattelin, että ne saattaisi voimistaa hiukan oloani. Yskiessä tuntuu, että saa yskiä keuhkot pellolle. Niistämistä ja aivastelua ihan kiitettävästi. Kuumekin kävi korkeimmillaan 38,7 asteessa perjantaina iltapäivällä ja silloin otin ekan panadolin. Parantunut en todellakaan ole, ei lähellekään. Ruokahaluni on ihan kateissa. Olen syönyt tänään yhden banaanin ja yhden jugurttirahkan. Pakko oli tuossa äsken keittää ihan kaurapuuroa annos ja nyt se on jäähtymässä. Ei kyllä yhtään maistuisi, vaan pitää koettaa syödä annos, ettei tartteis olla pahoinvoiva. Todella ärsyttävää tällainen! En tykkää kyllä yhtään! Tuntuu, että kaikki vaan vituttaa kympillä. Jopa huomisaamuksi suunnittelemani kyläreissu. Sehän on ihan siitä kiinni, että lähteekö auto sitten käyntiin parkkiksella. Lämmityspiuhaan kävin tänään laittaan, että lämmittää aamulla. On taas miljoona paikkaa huomiselle käytävä, että sit saa olla pahimmat pakkaset kotona jatkosairastamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...