01 helmikuuta 2018

Olen palautunut linjoille

Täällä mie taas hei! Se on viikon läppäri-netittömyys vihdoin ja viimein ohitse. Tänään sain hakea postipisteestä Elisan paketin ja läppärin kera kävin Tekniset-liikkeessä laitattaan wifin toimintaan. Nyt on sitten uusin läppäri käytössä. Kakkosläppärissä ei pysynyt langaton päällä, kun olen ottanut siihen windowsin 10-päivityksen, mut vikaa oli kyllä wifi-laitteessakin. Kolome erää vajaa täydet siitä ehdin maksaa, nyt jäi sitten rikkoutuneesta laitteesta maksettavaa vielä 15 euroa. Wifi-laitteen myötä otin uuden sim-kortin ja uuden nettiliittymän, eli mun läppärin netti katkastiin silloin maanantaina, kun soitin sinne asiakaspalveluun.
Kyllä voin sanoa, että olipas orpo olo olla vain luurin netin varassa viime torstain jälkeen. Kaikki hommat kasaantui, kun eihän luurilla mitään voi hoitaa! Ihan järkyttävää! Yksi homma vielä jäi tuonnemmaksi, en päässyt suntuubiin lainkaan, siellä sivustolla on jotahin häikkää. Ois pitänyt sinne lisäillä kirjoittajaseuran juttuja, mut ei voi mitään.
Kyllä tänään ol kylmä viima ulkona! Olen lähtenyt yhdentoista jälkeen liikenteeseen ja pääsin kotiin vasta puoli kolmelta. Torilta kävin ostaan Korpelan autolta kaalikääryleitä ja en vielä ole päässyt niitä lämmittään. On jo kaamee nälätys!
Mut mie olen taas täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Vaihdan uuteen osoitteeseen

Tämä blogi jääpi elämään omaa elämäänsä. Olen luonut uuden blogin hetki sitten. Jatkan osoitteessa: Anun Ajatusten Aarteita