05 helmikuuta 2018

Marja Orkoma: Lesti & Lautanen


Kirjastosta lainattu. Just hetki sitten sain luettua loppuun, ma.5.2.2018 15:19. 206 sivuinen, kovakantinen kirja, Bookwell Oy Juva  Kustannus-Mäkelä Oy Karkkila 2013.
Takakansiteksti:
Auri on kokki, joka haluaa toteuttaa unelmansa omasta ravintolasta. Hennan haaveena taas on suutarinliike. Nuoret naiset eivät tunne toisiaan entuudestaan, mutta saapuvat Satakielilaaksoon yhtä aikaa katsomaan vuokrattavaa liiketilaa.
Vanha rapistunut puutalo hurmaa molemmat. Ja kun talossa on tilaa kummankin yritykselle, naiset päättävät lyödä hynttyytyhteen. Aurin ja Hennan elämässäkin on tilaa - paitsi liikekumppanille, myös uudelle ystävälle, jonka kanssa jaetaan ilot ja surut. Satakielilaakso toivottaa uudet yrittäjät tervetulleiksi ja vapunaattona juhlitaan avajaisia.
Lesti & Lautanen aloittaa uuden nautittavan viihdesarjan Satakielisiskot.

Omat tunnelmat kirjasta:
Taas oli jotenkin työlästä aloittaa uuteen tarinaan tutustuminen ja meni melkoinen tovi, ennenkuin pääsin tarinaan sisään ja aloin nauttia lukemisesta. Aika pitkään tätäkin kirjaa tul tahkottua, sillä välissä oli taas päiviä, että ei oikein lukeminen maistunut ja oli hiukan muuta puuhaa. Mutta kaiken kaikkiaan ihan kiva lukukokemus ja mulla onkin sarjan kaksi muutakin kirjaa odottamassa lukemista, nekin ihan kirjaston opuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...