28 helmikuuta 2018

Kaksi paskan täyteistä kuukautta eletty

Joo, vastoinkäymisestä uuteen vastoinkäymiseen. Se on kyllä leimannut tätä vuotta. Tuskinpa tulee meno mitenkään muuttumaan jatkossakaan. En jaksa uskoa siihen! En tän kaiken kokemani jälkeen!
Tän päivän paikallislehdestä luin, että tuulilasin vaihto maksaa sellasen parisataa euroa, että hyvästi rahat! Mun autonihan ei ole enää mikkään uusi, vuosimallia 1997 ja ollut mulla reilun viisi vuotta. Joo ja mittään tuulilasivakuutusta ei ole, kun en koskaan aiemmin ollut kuullutkaan moisesta. Sit sain tietää, että sellaisen saa vain 0-15 vuotiaaseen autoon. Eli omasta pussista se on sitten kynittävä rahat uuteen tuulilasiin, kun se tulee ajankohtaiseksi. Vielä on siis kirkasta teippiä kolomessa kohtaa tuulilasia.
En ymmärrä, kuinka yhdellä ihmisellä voi olla näin paskan täyteinen kaksi kuukautta! Miksi hitossa???? Milloin tämä helpottaa???? En mahda mittään, mutta mua itkettää :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...