05 helmikuuta 2018

Ennää en kyllä mikrottele

Äsken tul lämmäytettyä perjantaina tekemääni lihasoppaa. Koko viikonlopun mussuttelin vain torstaina ostamiani kaalikääryleitä. Onneksi ne jo loppui eilen. Alkoi jo turtumaan niihin, vaikka onhan ne lempiherkkuani, harvoin hankittuna.
Juu, oli sitten mielessä, että minäpäs kerrankin lämmitän keiton ihan vain liedellä. Mulla kun on tässä uudessa liedessä kaksi nopsaan lämpeevää levyä ja kaksi hiukan hitaampaa. Tottapa laitoin nopsalle levylle keittokattilan. Kiehautin sopan ihan kivan porisevaksi ja sitten vain lautaselle annos ja mukaan par juustosiivuilla täydennettyä ruisleipästä matkaan ja mukillinen laktoositonta maitojuomaa. Ai että, voin sannoo, että olipas lämmitetty lihasoppa kerrankin hyvvää! Olen huomannut, että mikrossa lämmitetty potturuoka on ihan ihmeellisen makuista. Potuista menee se hyvä maku. En kyllä enää käytä mikroa keittoruokien lämmitykseen, se on ihan saletti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...