11 helmikuuta 2018

Ärsytyskynnys kirkuvan punaisella!

Istun läppärillä Peltorit korvilla. Vitutuskäyrä vinkuu täysillä.
Olen reilu viikon verran pakoillut puheluun vastaamista, joka tulee kerta kerran jälkeen samasta numerosta, kummitädiltä.
Mä niin tiedän, mitä sieltä luurista tulee: Tuu tänne, tuu tänne avataan pullo, Pena sitä ja Pena tätä. Pena on taas pelaamassa Korsussa, Pena ajoi just Keuruulle. Pena Pena Pena.
Vittu! Mä olen hippusta vajaat 10 vuotta kuunnellut samaa virttä vuodesta toiseen. Enää en kerta kaikkiaan jaksa! Mulla on mitta täys!
Oon jo itkenyt Miehellekin, että kuinka hitossa mä saan sanottua tälle kummitädille, että helevetti minä en oo mikkään likakaivo, joka kerta kerran jälkeen jaksan kuunnella samaa saatanan virttä tästä paska äijjästä! Hankkikoon ammattiauttajan kuuntelemaan ongelmiaan!
Äiteellekin avauduin eilen porukoilla käydessäni tästä kummitädistä, että mä en kerta kaikkiaan enää jaksa tuota paskan jauhantaa, jota sieltä luurista on luvassa! Menpä äiteekin hetkeksi hiljaiseksi! Ihan niin ku helevetti minä on ratkaisu tähän ongelmaan ja että jaksan kilttinä tyttönä kuunnella ja myönnellä kaikkeen paskaan, jota mulle jauhetaan! Ei helevetti käy päinsä, ei enää! Mua ei kuormiteta tällä sonnan jauhannalla ennää hetkeekään!
Taidan avata kokeeksi luurin vihdoin tähän laskiaissunnuntaihin ja katsoa, montako soittoa tän päivän aikana tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...