03 tammikuuta 2018

Vuoden ensimmäinen postituslenkki

Olen kotiutunut turvallisesti ekalta postituslenkiltä. Sauvojen kera, reppu selässä läksin lenkille. Tietenkin minun tuurillani jo lähtiessä alkoi sadella, tullessa olisin kaivannut jo vinkkareita silmälaseihini, ne huurustuivat ja lumipisarat ryydittivät tulomatkaani, että hyvä, kun eteeni näin. Kävin sitten sisälle tuomassa repun pois ja kuivasin lasini ja ei kun uudelleen ulos sateeseen. Kävin laittamassa auton lämmitysjohtoon huomista ajelua varten ja hain postit lootasta. No, siellähän mainosten ja Uutisnuotta-lehden alla oli vuoden eka kirjapaketti! Toisaalta ihana yllätys, mutta toisaalta, lukuvuori vaan kasvaa ja kasvaa!
Tänään on eräänlainen merkkipäivä. Nimittäin siitä on tasan 32 vuotta, kun sain ensimmäisen pikkuveljen! Juu, lahja on veljelle jo hankittu ja paketti odottaa postipisteessä huomista hakemista. Kortti läksi matkaan jo viime torstaina ja veli oli saanut sen jo heti perjantaina! Joskus postin kulku on nopeaa. Aamulla laitoin hälle facebookissa synttärionnittelut. Täytyy kokeilla päivemmällä soittaa hälle, että onko vielä vapailla, vaiko töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...