21 tammikuuta 2018

Putous 2018

Eilen se sitten vihdoin ja viimein alkoi. Putous-ohjelman uusi kausi. Tämä on jo yhdeksäs laatuaan ja mukaan läksi kolme uutta näyttelijää. Ohjelmaa juontaa edelleenkin Roope Salminen.
Kyllä tätä oli odotettu ja toivottu! Ihanaa saada vihdoin jotain kivaa lauantai-illan viihdettä telkkariin. Sketsit oli ihan mukavia, hiukan saipi naurahdella niitä katsellessa. Viimeisellä puolituntisella se sitten palkittiin, pitkä odotus, kun areenalle astelivat vuoroperään uudet Vuoden sketsihahmokisaajat. Olihan ne jokainen ihan mukavia. Luulin, että suosikkini tulee olemaan Mikko Penttilän Amaryllis Yokomoto(-ko? sen sukunimi nyt oli?), mutta ei. Viimeinen esiintyjä räväytti kyllä ihan vallan kyyneleet silmiini, niin paljon sain nauraa! Nimittäin esiin tuli Kiti Kokkosen Tanhupallo! Voi että miten suloisen ihana!!!! Oli joku pikkumuksu ballerina-puvussa, nallukkatossuissa ja jonkun jännän nauhan kanssa. Ensin hän oli ujosena, eikä vastaillut Roopen esittämiin kysymyksiin. Oli kyllä hassun jännää seurata, milloin puhe alkaa ja tulihan sitä loppuviimein, kovaa pajatusta tosi-tv-ohjelmista, joihin hän haluaa isona osallistua :) Olin kyllä ihan hillittömästi jo siinä vaiheessa naurua, tuntui siltä, että mun naurusta ei tule loppua ollenkaan! Tanhupallo kyllä oli paras!!!!! Ja selvisi se narujuttukin, se ol Tanhupallon lemmikki, karvamato :)
Voi että sentään, miten hauska hahmo! On taas viihdykettä lauantain illoissa :D Tykkäsin ihan kympillä!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...