22 joulukuuta 2017

Napapiirin sankarit 3


Tänään vihdoin ja viimein posti toi tämän dvd:n mukanaan, just ennen joulua. Koko viikon pakettia odottelin, kun sunnuntaina tuli sähköpostiin tieto, että elokuva on postitettu. Perjantaina 15.12.2017 ilmestyi tämä.
Takakansiteksti:
Janne (Jussi Vatanen) on eksynyt elämänsä keskipäivän pimeään metsään ja lähtee etsimään itseään Lappiin. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun vaellukselle tunkee mukaan muutama muukin sankari. Ja eipä aikaakaan, kun asiat alkavat mennä taas katastrofaalisen pieleen.

Samaan aikaan toisaalla: Inari (Pamela Tola) pyrkii takaisin työelämään. Suopotkupallokisoissa urkenee mahdollisuus uuteen uraan, mikäli Inari pystyy todistamaan olevansa johtaja-ainesta. Inarin kauhuksi oman joukkueen mukaan tunkee myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen) - eikä suolla mene mikään kuten piti.

Menestyskomedian kolmannessa osassa ovat mukana Jannen ystävät Räihänen (Timo Lavikainen) ja Kämäräinen (Santtu Karvonen). Uusissa Napis-rooleissa nähdään Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi ja Heidi Lindén. Elokuvan on ohjannut Tiina Lymi ja käsikirjoittanut Jussi-palkittu Pekko Pesonen.

Kesto 1h 39 min.

Omat tunnelmat elokuvasta:
Voi että sentään! Kyllä kannatti elokuvaa varrota pitkään! Ei tuottanut hetkeekään pettymystä tämän katselu! Tykkäsin ihan hurrrrrrjan paljon!!!!!! Kannattaa tästä maksaa 14,95 euroa cdon.comille. Sain ilman toimitusmaksuja, jotka ois olleet lähemmäs kolome euroa.
Suosittelen kyllä erittäin lämpimästi tätä kolmatta elokuvaa. Mielestäni hyvin paketoi tämän Napis-sarjan kokoon. Saa nähhä, jääkö tämä sitten Napis-sarjan vimpaksi leffaksi. Mielestäni se kakkoselokuva oli kyllä tän sarjan huonoin, mutta tämä kolomas, ai että!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...