20 joulukuuta 2017

Milloin mä oikein opin?

Juu, taas kerran täällä podetaan masun kipristelyä. Ei ole ihan ensmäinen kerta ja tuskin viimoinenkaan. Mä en vaan opi muistamaan, että porkkana ja pähkinä ei sovi mulle. Tuli iltapäivällä syötyä rosolli veks, kun siinä on huominen päiväys ja missään nimessä en hyvää ruokaa heitä hukkaan. En varsinkaan nyt, kun koetan elää säästeliäästi syksyn tuhlailujen jälkeen. En käy tällä koko jouluviikolla lainkaan ruokakaupassa, vaan koetan sinnitellä varastojen kera ensi viikkoon. Rahat on niin tiukilla, kerta kaikkiaan. Ajattelin, että kunhan pääsen lauantaina tehdystä kalasopasta eroon, keitän ison kattilallisen ehtaa hernekeittoa. Taidan kuitenkin huomenna keitellä vain nuudelihässäkkää ja jätän sen hernekeiton keittelyn suosista perjantain hommaksi.
Huomenissa on sitten ohjelmassa oman rakkaan tapaaminen pienen paussin jälkeen. Mennyt viikonloppu kun oli ihan vain Naisten viikonloppu. No, huomenna saapi sitten antaa Miehelle lahjapussukan matkaan. Juu, emme vieläkään vietä yhteistä joulua. Saa nähhä, milloin sellainen ihme tapahtuu. Tapahtuuko kenties koskaan.
Uskallan epäillä yhtä vahvasti, kuin sitäkin, että tuleeko ne Kiinasta luvatut pandat tänne Ähtäriin tammikuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...