30 joulukuuta 2017

Kurre: Silloin sua mä kaipasin

Viime yönä heräsin siihen, kun peltoreista alkoi soida Kurren: Silloin sua mä kaipasin-kipale. Mulla oli Järviradio soimassa kuulokkeista, kun menin ysin aikoihin nukkumaan ja kun heräsin, oli kello kahden pintaan, tais olla muutaman minuutin ylitte. Pitihän mun nousta kirjoittaan lapulle muistiin esiintyjä ja alkua laulusta, joka sitten olikin biisin nimi. Eihän yöllä radiossa mitään esiintyjien nimiä kerrota, mutta mulla on jotenkin niin veikeä taito tunnistaa laulajien ääniä ja tämä Kurren ääni on kyllä niin tunnistettavissa. Silloin teini-iässä tuli vongutettua mankalla kasetilta Kurren Jäit sateen taa-biisiä ja tulipa mun tehtyä musiikkiin jopa omat sanoituksetkin silloin. Tuli muutenkin kirjoiteltua ihania laulujen sanoja yhteen vihkoon siihen aikaan. Aina pätkä biisiä kasetilta ja hetkeksi pause päälle ja kirjoittaan ja taas pätkä biisiä ja pause. Oli sekin hommaa :) Ja sit kun sanat oli kirjoitettu, niin tietty se biisi sitten soi useasti ja tul hoilotettua siinä samalla.
No, siis tämä kyseinen kipale: Silloin sua mä kaipasin kolahti kyllä sanojen puolesta ihan täysillä muhun viime yönä, ihan pit itkeä ja sama kävi äsken, kun youtubesta biisin kuuntelin. Koetanpa liittää linkin tähän kirjoitukseen mukaan:
Kurre: Silloin sua mä kaipasin

Tottapa mulla on rakasta, ihanaa Miestä ikävä. Oli tarkoitus nähhä tällä viikolla, vaan miepä tulin kippeeksi. Ihan selkeesti nyt purkautunut pitkään kestänyt stressi. Eilen oli ilmassa kuumeista oloa, eikä ruoka pysynyt sisällä. Täytyy toivoa, että tänään on himpun parempi olotila. Eihän tämä joulun jälkeen, ennen uutta vuotta sairastelu mulle mitenkään uutta ole, aika useana vuonna olen ollut kuumeessa just välipäivinä. Mutta näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...