19 joulukuuta 2017

Jes, mä tein sen!

Pääsin vihdoin ja viimein lenkille sauvojen kera. Tuli kierrettyä tuo normilenkki, jota olen tahkonnut koko tän vuoden. Kyllä oli ihanaa päästä kunnon lenkille. Välistä mä seisahduin tasaamaan hengitystä ja kuuntelemaan luonnon ja kylän ääniä. Oli ihanaa! Maantietä ei ollut aurattu, joten pöpelikössä saipi käppäillä hissun kissun. Tullessa otin postin lootasta, ol ensi vuodelle vuokranmaksulappuja heinäkuulle saakka, ei vielä ainakaan vuokra noussut, ihme ja kumma! Joka ikinen kerta on kyllä nostettu vuokraa, saa nähä sitten, että tapahtuuko se sitten elokuulla, varmaankin :(
Vaihdoin muutaman sanasen tullessa päätyasunnon koirien omistaja-naisen kera, kun oli laittamassa autoonsa lämmityspiuhaan pihassaan. Sanoi, että on kurkkutaudissa, kysyin, että onko hällä kuumetta, ei kuulemma. Toivottelin, että ehtisi parantua viikonlopuksi, kun on joulukin. Sit toivoteltiin hyvät joulut toisillemme. Tuli niin hyvä mieli siitä :)
Nyt on kiva fiilis aloitella tätä tiistaita, kun pelkän kahvin voimalla läksin sinne lenkille. Tovin päästä meen lämmittään lauantaina tekemääni kalasoppaa, varmaan maistuupi hyvälle ittetehdyn joululimpun kera, slurps!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...