06 joulukuuta 2017

Hyvää Itsenäisyyspäivää 100 vuotias Suomi!

Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää!
Kokkailin ihan itselleni oikein kunnon herkkuruokaa tänään, pottumuussia ja suikalelihakastiketta. Söin sitten puolukkahillon ja ruisleivän kera. Oli muuten vallattoman hyvvää! Pit ihan Miehellekin kehua viestillä, kuinka hyvvää sapuskaa mie ossaankaan tehhä ;)
Tuli laitettua viestejä tärkeille ihmisille ja toivotella hyvää itsenäisyyspäivää siinä kokkailun lomassa.
Sitten sain yllärisoiton Mieheltä! Haasteltiin luurissa tovi, reppanalla on lenska päällä. Kuulin puhelun aikana, että toinenkin puhelu koitti tulla perille, ihan kahdesti. No, sit kun pääsin luurista eroon, näin, että eräs nainen Kirjoittajaseurasta oli koittanut soittaa mulle. Tottapa soitin takaisin hälle ja haasteltiin hetki. Nähdään sitten huomenna kirjastolla, kun on Kynäisten tapaaminen. Siellä odottaa sitten kuulemma kahvitus :) Kiva, kiva :)
Tälle päivää on tiijossa tietenkin Linnan juhlat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...