01 joulukuuta 2017

Ensimmäinen joulukuuta 2017

Se on sitten perjantai ja ensimmäinen päivä joulukuuta. Muistin sentään aamukahvia ottaessani vaihtaa seinäkalenteriin joulukuun näkyville.
Iso nippu laskuja on taas maksettu pois kuvioista ja kauppareissu odottaa aamupäivälle. On käytävä sekä K-kaupassa, että ässämarketissa. Minä olen oppinut tekemään kaikki ruokaostokset ässämarketissa, mutta joitakin tuotteita on haettava K-kaupasta. Sen olen huomannut, että Atrian lihatuotteita ei ole ässämarketissa myynnissä. Nyt sitten ajattelin jo käydä ostamassa jotain lihajuttua itsenäisyyspäiväksi, en vielä tiijä, että mitä. Kenties ihan karjalanpaistilihapaketin. Iso puutoslista onkin taas kauppareissua varten viikon mittaan tehty.

Eilen kävin seurakunnan joulumyyjäisissä. Menin sinne hippusta liika ajoissa, piti odottaa tilaisuuden alkua hyvä tovi. Alkuun oli diakonin jouluinen puhe, joka melkein herkisti minut. Sitten ei kun mettästään kaipaamaani taatelikakkua. Vaan eihän sellaista ollut myynnissä yhdelläkään pöydällä. Ostin sitten arabialaisen maustekakun, iso kakku ja maksoi peräti 8 euroa. Muistaakseni viimeksi olen ostanut 7 eurolla sieltä justaan sellaisen taatelikakun, joka oli kyllä hyvä kakku! No, onhan tuosta edellisestä reissusta peräti 7 vuotta! Sit tuli ostettua jokaiselta arpamyyjältä arpoja ja tulihan niitä voittoja neljä! Tuli itsevirkattua sinistä pöytäliinaa, sellainen soikean mallinen ja sopii tuohon makkarin pöydälle, kuin nakutettu! Sit sain sellasen kivisen tuikkujutun, jossa on paperinarua ympärillä ja mukana myös tuikkukynttilä, kaunis komistus! Sit sain kynttilä-koristepaketin, jossa on sellaiset avattavat haitarikoristejutut(2kpl), en avannut niitä vielä ja viimeine, mutta ei vähäisin oli suklaalevy, Fazerin sinistä Suomi 100-kääreellä! Juu, suklaa ol hyvvää!
Ei siis mikkään turha reissu myyjäisiin :) Pääsinpäs kolikoista eroon, kun ostelin nuita arpoja, muutama kolikko tosin pit jättää pussiin, että saapi ostoskärryt ässämarketilla.

Tänään on sitten rehvitkin tiijossa, saapi sitten haliterapiaa iltasella :) Kiva, kiva :)

Oikein mukavaa joulukuun alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Hampstead-elokuva

Sain jokin aika sitten yhdestä, tässä mainitsemattomasta lehdestä lappusen postissa, että saapi ilmaiskäyttöön joksikin aikaa Viaplayn. N...