20 joulukuuta 2017

Elizabeth Noble: Ikuiset ystävät

28.2.2012: Vielä lukematon kirja, rekisteröin tämän bookcrossing-kirjaksi.
7.11.2017: Eilen maanantaina 6.11.2017 lähti lukuun tämä kirja.

Muoks: En tiiä, mistä olen tän kirjan hankkinut, kenties huutonetistä tai Keskiseltä.
Kovakantinen kirja, 324 sivua, Karisto Hämeenlinna 2008. Englanninkielinen alkuteos The Tenko Club, 2004. Suomentanut Auli Hurme-Keränen.
Takakansiteksti:
Hilpeä viinin- ja nauruntäyteinen ilta yhdisti neljä nuorta naista ikimuistoisella tavalla. Juuri opintonsa aloittaneet Tamsin, Freddie, Sarah ja Ragan perustivat silloin yhdistyksen, jonka säännöt olivat selkeät: miehet, lapset, työ, shoppailu ja suklaa olivat toki tärkeitä, mutta eivät yhtä tärkeitä, kuin ystävyys! Ystävättäret lupasivat tukea toisiaan aina. Lähes kaksikymmentä vuotta myöhemmin toisten tuki on tarpeen. Sovinnaiseen aviomieheensä turhautunut vauhdikas Freddie kuulee samana päivänä kaksi vavisuttavaa uutista: kuivakas aviomies on löytänyt toisen naisen ja Freddien Yhdysvalloissa asuva isä on kuollut. Opiskeluaikaiset ystävättäret rientävät heti Freddien tueksi ja hän päättää paeta avio-ongelmiaan Yhdysvaltoihin järjestämään isän hautajaisia. Perillä Cape Codin upeissa rantamaisemissa monet asiat selviävät - myös ystävättärien suhteissa, jotka eivät ole aivan mutkattomia.
Neljä erilaista nuorta naista - kriisejä ja romantiikkaa, huumoria ja elämän yllätyskäänteitä. Lukupiirin tekijän uusi(2008) rakastettava romaani.

Alkuun tekee tiukkaa päästä tarinaan mukaan, naisten nimet heittää niin kovasti miehiselle puolelle, että oikein häiritsee.
sivulle 23 mennessä jo monta kertaa mainittu sana ohimolahdekkeet. Siis mitkä ne on????? en ymmärrä!!!!
Tänään keskiviikkona 20.12.2017: Jo vihdoin ja viimein sain kahlattua tämän kirjan loppuun!
Kun pääsin kirjassa ylittämään 300 sivun määrän, alkoi lukeminen vasta maistua kivalle! Alkuun oli kyllä sellaista takkuamista ja sen takkee vissiin tän lukemisessa menikin näin hirvittävän kauan! Nyt tämäkin on sitten poistettu hyllystä, onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...