04 syyskuuta 2017

Sarah Morgan: Lumihiutaleiden alla


3.11.2015 huutonetin kautta, 3.70e postikuluineen, harlekiinipokkari 366 sivua, suomentanut Virpi Kuusela, Tukholma 2014.

Takakansiteksti:
Lapsena Kayla Green rakasti joulua. Nyt hän haluaa vain, että joulu on ohi - mahdollisimman pian! Kun työ vi hänet talviseen Vermontiin laatimaan sopimusta uuden asiakkaan kanssa, hän on kiitollinen saadessaan tekosyyn vältellä joulunpyhiä.
Jackson O´Neil jätti menestyvän yrityksensä palatakseen kotiin pelastamaa suvun lomakylän konkurssilta. Saatuaan markkinointivelho Kayla Greenin suunnittelemaan markkinointikampanjaa yritykselleen hän uskoo menestyksen häämöttävän horisontissa. Se, että heidän välillään sinkoilee niin paljon kipinöitä, että niistä riittäisi virtaa koko Vermontin jouluvaloille, on vain bonusta!
Kayla on asiantuntija omassa työssään, mutta pulassa Jacksonin kanssa. Jackson saa hänet haaveileman onnellisesta loput ja se on pelottavaa. Tehoaako joulun taika viimein myös naiseen,joka ei ole siihen pitkään aikaan uskonut?

Omat tunnelmat kirjasta:
29.8.2016:Olen päässyt lukuun kolme jo. Ihanaa luettavaa :) 
3.9.2016: Luku 15 on aluillaan ja kirjassa taitaapi olla 19 lukua, että loppupuolella olen jo. 
Lukuun 16 pääsin. Miksi ihmeessä aina seksissä mennään loppuun saakka ja heti. " Hän otti kondomin ja työntyi sisään." Plaa plaa plaa. Vois olla jotain herkkää kerrotaakin, mutta ei, heti vaan aktiin. Pläh. Jää lukematta loppuun. 
4.9.2017: Otanpa tämän takaisin lukuun, kun kirja ollut lootassa päivän päälle vuoden. Ollut niin mielessä tämä pokkarin tarina, että onhan tämä saatettava loppuun saakka :) 
Reilu tunnin verran luin tätä kirjan loppupuolta ja sain pokkarin päätökseen 16:41. Ihan mukava loppu tarinalla tässä vaiheessa. Tällehän on tullut jatkoakin, en tiijä, kuinka monta opusta, eikä niin kiinnostakaan. Hyvä, kun sain tän luettua viimoiselle sivulle saakka ja saan opuksen pois mielestäni :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...