25 syyskuuta 2017

Pitkän tauon jälkeen

Sain aloitettua viikkoni aamulenkillä. Vihdoin ja viimein selätin lenkkipaussin, jolla olin peräti 19 päivää. Se olikin pitkä paussi, kun aloitin lenkkeilyn elokuun alkupäivinä. Nyt tuli siis kierrettyä sauvojen kera tuo tutuksi tullut lenkki ja mikäs oli mimmin käppäillessä, kun aurinko alkoi paistaa :) Mieleni on ihan hyvä lenkin jälkeen, se tuli tarpeeseen!
Kotiin kun tulin ja postin nappasin lootasta mukaani, oli tullut pakettilappunen. Jes, se viime tiistaina tilaamani paketti sieltä Lastenomakauppa.fi- sivustolta on nyt sitten postissa. Minä olen odottanut tekstiviestiä, vaan se tulikin postilappusena, aika jännää. No, tässä vähän päivemmällä käyn hakemassa paketin postipisteestä. Teen tässä pienen nettikierroksen ja käväsen yleareenassa katsomassa eilisiltaisen Korpelan kujanjuoksu-sarjan tän kertaisen osan. Ihanasti aurinko jaksaa paistella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Jouluhaikuhaasteen puuttuvat luukut 7-11

Tässä on tältä aamua tehdyt tuotokseni ( luukut 8-11) ja lisäsin uupuneen 7 luukun, kun huomasin, että sekin uupuu vielä tästä blogista. Nä...