23 syyskuuta 2017

Lauantaina Netflixiltä

Tänään tuli katsottua tämä elokuva Netflixiltä. Jo pitkään olen ohittanut elokuvan sivustolla ja tänään tuntui olotila ja mielenlaatu soveltuvan tämän elokuvan katseluun. Halusin saada vuodatettua kyyneleitä.
Elokuva kertoo siis erään perheen seliytymistarinan Khao lakin tapaninpäivän 2004 tsunami-onnettomuudesta. Tiesin odottaa kauhukuvia elokuvan tiimoilta, vaan kyllä tämä yllätti järkyttävyydellään. Miten on voitu kuvata vedessä tapahtuvia kohtauksia niin toden tuntuisesti? Sitä ihmettelen suuresti.
Jotenkin tämän elokuvan tapahtumat käyvät hyvin yksiin Amerikkaa kohdanneista hirmumyrskyistä, joista on saanut uutisista lukea viime päivinä.
Tykkäsin kyllä tapahtumista tässä elokuvassa. Roolisuoritukset on vaikuttavia ja näyttelijät osaavat kyllä hommansa todella hyvin.
Tuli vain mieleeni, että kuinka tätä elokuvaa tehdessä nämä elokuvan lapset ovat saaneet työstettyä elokuvan tapahtumat, ettei niistä synny minkäänlaista traumaa. Tässäkin elokuvassa perheessä on kolme eri-ikäistä lasta, joista nuorin on viiden vanha.
Kyyneleitä sain vuodattaa tätä katsoessani.
Jotenkin odotin, että perheestä ois kerrottu, mitä heille nykyään kuuluu, kun tapahtumasta on kulunut 13 vuotta. No, näytettiinhän elokuva oikean perheen yksi valokuva lopuksi.
Wikipediasta tietoa elokuvasta:
Selviytyminen (Lo imposible) on englanninkielinen espanjalainen katastrofielokuva, jonka on ohjannut Juan Antonio Bayona ja käsikirjoittanut Sergio G. Sánchez. Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo erään perheen Thaimaan-lomamatkasta ja selviytymisestä vuoden 2004 tsunamin iskiessä. 

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Naomi Watts … Maria Bennett  
 Ewan McGregor … Henry Bennett  
 Tom Holland … Lucas Bennett  
 Samuel Joslin … Thomas Bennett  
 Oaklee Pendergast … Simon Bennett  
 Marta Etura … Simone  
 Sönke Möhring … Karl Schweber  
 Geraldine Chaplin … vanha nainen  


Kannatti katsoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...