11 syyskuuta 2017

Aamu ilman kahvia

Täällä olen herännyt jo puoli tuntia sitten, kymmenen yli viisi tähän uuteen viikkoon. Olin hereillä jo ennen herätyskellon soittoa. Ihan kohtalaisen hyvin sain nukuttua. Menin illalla sänkyyn jo puoli kasilta, että saisin edes jonkinmoiset unet nukuttua, ennen liikenteeseen lähtöä. Onneksi tuota matkaa ei ole kovin montaa kilometriä tuonne sairaalalle.
Täällä olen siis kovasti yrittänyt saada silmiä tottumaan tähän aamuun. Vielä ei voi sanoa, että millainen päivästä tulee, ulkona on pimeää. Pihan puolella sentään jo palaa ulkovalot, vaan tuolla tien puolella ei vielä pala katuvalot.
Suunnittelin pientä kauppareissuakin täksi päiväksi. Saa nähä, teenkö sen samalla reissulla, vai tulenko hörppäämään ne aamusuhveet kotiin ja sitten vasta teen kauppareissun. Sen näkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...