02 elokuuta 2017

Totuuksien päivä

Tänään se sitten vihdoin tapahtuu. Aion avata vihdoinkin sanaisen arkkuni. Mulla on nimittäin aika aamusta psykiatrille, ihan näitä tsekkausaikoja siitä lääkkeiden lopetuksesta johtuen. ei mitään sen kummoisempaa. Mutta, tänään se sitten tapahtuu todellisuudessa. Aion siis kertoa tuosta ikävästä vaivasta, joka mulla on ollut pian vuoden päivät, mutta nyt sitten uskallan kertoa asiasta. Perjantain rehveillä jo uskaltauduin Miehelle kertoa asiasta, että mua pelottaa ihan valtavan paljon, että mitä on taustalla. Sitten lauantain aikana asia selvisi mulle, että minähän voin kertoa asiasta tosiaan siellä psykiatrin vastaanotolla, jospa hän vaikka osaisi neuvoa minua asiassa, tai jopa määrätä jotain lääkettä siihen. No, tänään sen sitten näkee. Toivottavasti edessä olisi myös apteekkireissu. Täytyy toivoa parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Richard Burton: A Christmas Story

Olen saanut kirjasen 6.10.2017 bookcrossing-kirjana Soinista. 1991, 41 sivua. Kirjan sisälirpaketekstit: Richard Burton often claim...