02 elokuuta 2017

Muutos on tapahduttava

Olen siis selvinnyt asiointireissustani. Sain lääkereseptin ja olenkin jo ottanut ekan lääkkeen. Sitä saapi käyttää viikon verran ja sit katsottava tilannetta uudelleen. Psykiatrin juttusilla käynnin aikana päätin, että elämään on tultava muutosta. Ei voi jatkua enää näin. Kuulemma liikunta on hyväksi kyseiseen vaivaani, jotenka sitä on lisättävä päivärutiinseihin paljon enemmän.
Tein ruokaakin tuossa hetki sitten ja en lisännyt sapuskaan yhtään suolaa. Keitin nuudeleita ja pussillisen kruunukasviksia, sekoitin ne ja pienen purkin tonnikalaa öljyssä ja sitä söin yhden annoksen ja päälle vettä vain.
Tämän päivän keräilen voimia ja huomen aamulla lähden lenkille, satoi sitten vaikka vanhoja akkoja taivaalta aamutuimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Jouluhaikuhaasteen puuttuvat luukut 7-11

Tässä on tältä aamua tehdyt tuotokseni ( luukut 8-11) ja lisäsin uupuneen 7 luukun, kun huomasin, että sekin uupuu vielä tästä blogista. Nä...