31 elokuuta 2017

Kaksikymmentä vuotta sittenOn kulunut tasan kaksikymmentä vuotta siitä, kun aamusella uutisista sai kuulla hirveitä uutisia, ihanaakin ihanampi Walesin prinsessa Diana oli kuollut auto-onnettomuudessa.
Muistan tuon aamun hyvin, sillä olin silloin viikonloppua viettämässä kotoporukoiden luona. Olin vuotta aiemmin muuttanut tänne Ähtäriin. En ollut uskoa uutisia todeksi, mutta kun sitten aloin nähdä uutiskuvia ryttyyn menneestä autosta, niin asia hiljalleen meni tajuntaan: kyllä se on totta! Eihän niitä uutisia kuivin silmin kyllä tullut katseltua.
Tänä syksynä sitten telkkarista on tullut katseltua joka ainut Dianaa koskeva ohjelma. Tänäänkin tulee iltasella ysin aikoihin Frii-kanavalta yksi Diana-ohjelma ja aion kyllä katsoa sen.
Tässä jokin aika sitten Iltalehden lisälehtenä saipi ostaa Diana-lehden, olen sen jo katsellut läpi, mutten ole lukenut kirjoituksia siitä. Saa nähä, joskos tänään ehtisin siihen paremmin perehtyä.
Olisi se vaan ollut ihanaa saada seurata Dianan elämää, mutta toisin kävi.
Lepää rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle sydäntälämmittävää, kiitos, että jaksoit lukea ja vielä laittaa kommenttia minulle :) HUOM! Kommentit näkyvät vasta, kun olen hyväksynyt ne :)

Olen KesäLomalla

Jep, jep. Suulen siinerrii vaa!!! Eile aloitin KesäLoman ja sitähän jatkuu, niin pitkään, kun jaksaa. Ainaskii neljä viikkoo. Jaa, että...